RFSU-klinikken

Klinikken finner du i Söderhallerna ved Medborgarplatsen i Stockholm.

RFSU-klinikken er et mottak for voksne over 20 år. Den ligger i Stockholm og tar imot rundt 10 000 besøkende hvert år. Her jobber jordmødre, sykepleiere, pleieassistenter, leger og psykoterapeuter. På klinikken kan du teste deg for kjønnssykdommer, samt få gratis prevensjons- og seksualrådgiving og psykoterapi. Klinikken arbeider på oppdrag fra Stockholm kommune.

RFSU-klinikken fungerer som en profesjonell kunnskapsbase for RFSU. Dessuten bidrar det kliniske arbeidet også impulser til nye problemstillinger innen RFSUs seksualpolitiske arbeid.

På RFSU-klinikken tar vi imot de som vil teste seg for kjønnssykdommer og/eller ønsker råd om prevensjonsmiddel. Vi har også psykoterapeuter som gjerne møter deg om du har seksuelt relaterte problemstillinger eller andre problemer du ønsker å ta opp.

 

RFSU-klinikken fungerer som en profesjonell kunnskapsbase for RFSU

 

Graviditetstester

RFSU-klinikken anbefaler RFSUs graviditetstester, og klinikkens ansatte bruker selv produktene når de tester besøkende for å finne ut om de er gravide.

Metodeutviklere

Det kliniske arbeidet endres stadig i takt med at behovene endres. RFSUs klinikk har alltid drevet pionervirksomhet gjennom å identifisere nye problemområder og utvikle metoder til å ta hånd om, besvare og behandle dem.